Renovering

Vill du renovera ditt hus eller lägenhet? Vi på Nybergs Constructa hjälper dig mer än gärna. Vi har många års erfarenhet av alla typer av renovering, som t.ex. badrumsrenovering och köksrenovering i Stockholm. Vi utför även platt- och golvläggning, samt fasadrenovering.


Begär en offert på din renovering!


Välj rätt hantverkare vid renovering

Det är otroligt viktigt att välja professionella hantverkare vid en renovering som kan garantera långsiktigt hållbara resultat. Vi utför totalentreprenad och har ett brett kontaktnät där vi enbart arbetar med de bästa. Detta gör så att vi kan ge dig högsta möjliga kvalité på de arbeten vi gör. Vare sig det gäller att renovera en hel villa till en lägenhet, eller enstaka renoveringar som t.ex:

  • köksrenovering
  • fasadrenovering
  • badrumsrenovering

Vi har förutom lång och gedigen erfarenhet även den rätta utrustningen och kunskapen för att ge dig precis den typ av renovering du önskar.

Planera din renovering

Vilken typ av renovering vill du göra? Ska du renovera huset eller lägenheten? Ska du renovera köket, eller renovera badrummet? Behöver ditt tak läggas om samtidigt som du vill få en fasadrenovering?

Vi arbetar tillsammans med elektriker, VVS-installatörer och alla slags byggare, och har med många utförda renoveringsarbeten under bältet ett stort kunnande av vad som skulle kunna fungera för just dig.

Tveka därför inte att ta kontakt med oss för att få tips på vad du bör tänka på och där vi även kan se hur vi skulle kunna hjälpa dig beroende på vad för krav du har.

Renovera billigare med ROT-avdraget

Beroende på exakt vad du är ute efter kan en renovering såklart kosta på, men är oftast värt det. Att t.ex. utföra en badrumsrenovering för att få en lyxigare känsla i badrummet är inte bara trivsamt för den som ska vistas där, utan höjer även värdet på bostaden om den ska säljas i framtiden.

Du kan dock få en renovering billigare än tidigare genom att använda dig av ROT-avdraget när du anlitar en hantverkare. Det blir för dig som kund en markant skillnad i pris.


Begär en offert på din renovering!