Nyproduktion

Går du i tankar att bygga nytt? Hos Nyberg Constructa får du många års samlad erfarenhet när det kommer till nyproduktion och där vi kan hjälpa dig med ditt husbygge, villa, eller lägenheter. Vare sig det gäller en större eller mindre nyproduktion så kan vi förse dig med lösningar, råd och ett helhetskoncept som tar dig hela vägen från början till slut, då allt är på plats och det nya hemmet är inflyttningsklart.


Begär offert på nyproduktion idag!


Totalentreprenad - för nybyggnad med kvalité

För att du ska känna dig trygg under hela processen erbjuder vi totalentreprenad. Detta innebär att vi som byggföretag tar ansvar för hela projektet fram tills det lämnas över till bostadsrättsinnehavare eller hyresgäster.

Du kan givetvis också välja delad entreprenad i de fall du önskar göra vissa saker själv. Det bästa är att höra av dig till oss och rådgöra så vi får en bild av vad du är ute efter. Vi är alltid flexibla och på så vis kan vi hjälpa dig på bästa sätt så du får det som du vill ha det.

Bygga nytt hus - Ditt livs största affär

En nyproduktion innebär för de flesta att de gör sitt livs största affär. Med det i åtanke är vi mycket lyhörda med dina funderingar och önskemål så att vi kan förverkliga drömmen om den nya bostaden tillsammans. När du kliver in i ditt nybyggda hus för första gången så ska det kännas fantastisk. Just därför är det avgörande att du får bästa kvalité och service hela vägen tills den dagen då du kan sätta nyckeln i låset.

Checklista, Nyproduktion

Normalt sett ser en checklista för nyproduktion ut enligt stegen nedan:

 1. Budget & tomten.
  Innan något annat egentligen kan sättas igång behövs det givetvis någonstans där det nya huset ska stå. Man behöver såklart också veta hur mycket man har att spela med rent ekonomiskt. Själva finansieringen är ett senare steg, men redan från början vill man veta att förutsättningarna finns så det inte tar stopp i onödan. Här tittar man även på hur det ligger till med VA, fungerar med bygglov, samt annat som krävs för att kunna bygga hus.
   
 2. Huset & planlösningen.
  Här tittar man på vad det är för slags hus som ska byggas och hur ska planlösningen se ut
   
 3. Entreprenad & avtal.
  Ska man välja totalentreprenad eller delad entreprenad? Här skriver man också köpeavtal, m.m.
   
 4. Finansiering & bygglov.
  Nu är mycket bestämt och det dags att få finansieringen att gå igenom. Här gör man även en sk. bygglovsansökan vilket innebär att man lämnar in ritningar till Byggnadsnämnden som sedan fattar beslut om bygglov.
   
 5. Byggstart & Besiktning.
  När allt är godkänt är det dags att börja bygga från grunden tills det nya huset står klart. Efter det görs en besiktning ihop med en certifierad besiktningsman så man ser att allt är som det ska.
   
 6. Inflyttning och 2-årsbesiktning.
  Grattis! Nu är det bara att flytta in, börja möblera och känna sig som hemma! Man kan sedan, om man vill, göra en 2-årsbesiktning som i så fall ska ske strax innan man har bebott i huset i 2 år. Detta är inget krav men kan vara bra för att hålla koll på sitt nya hem.

Vi hjälper dig skräddarsy din nyproduktion

Att bygga ett skräddarsytt nytt hus kan ibland kännas överväldigande då det är många bitar som ska klaffa och falla på plats. Vi hjälper dig därför från idé till färdigt resultat och ser till att allt fungerar och blir gjort enligt plan.

Vi samarbetar med många olika slags hantverkare och underleverantörer inom flera olika områden. Alla noga utvalda och med högsta kompetens.

Hör gärna efter med oss och berätta vad du är ute efter så hjälper vi dig ta det vidare och kan ge dig massor av sunda råd och tips på vägen. Oavsett vad du vill ha så har vi har kunskapen och kompetensen att genomföra den nyproduktion du önskar.


Begär offert på nyproduktion idag!